Logo
Login Deltakere 
 Deltaker
 Passord

facebooktwitter
no en de fr es da 

Undersøkelsen av brevenes forsendelsestid...

… yter et viktig bidrag for alle.

Som deltaker i kvalitetsundersøkelsen vil du merke at brevet, til tross for all moderne kommunikasjon, fortsatt finnes i vår hverdag. Med din hjelp vil vi (Quotas) måle brevenes forsendelsestid på vegne av Posten Norge. Dataene som samles i forbindelse med undersøkelsen vil kunne oppvise mulige systemsvakheter, og vil dermed bidra til å forbedre Posten Norges service.

Posten Norge ber om at du tar deres brev med yttligere informasjon (pdf-format) til orientering.

… gjennomføres av bedriften Quotas.

Vi er en uavhengig bedrift som undersøker kvalitetsstandarder, produksjonsforløp og kvaliteten av tjenester med hovedvekt på post, logistikk og trafikkområder. Vårt prosjektteam har mangeårige erfaringer med undersøkelser av forsendelsestider på både det nasjonale og internasjonale området. Ytterligere informasjon om Quotas finner du på www.quotas.de

… trenger din hjelp!

Med din deltakelse yter du et viktigt bidrag til å måle fremsendingstiden for brev i Norge. Som deltaker mottar du testbrev fra oss med jevne mellomrom. Disse videresender du til andre studiedeltakere i hele Norge. Portoomkostningene får du selvfølgelig dekket. Du vil også motta testbrev fra andre deltakere. Avsender- eller mottakerdata for testbrevene registrerer du på vår hjemmeside www.brevkvalitet.com.

… garanterer datavern!

Deltakelsen i undersøkelsen er uforpliktende og kan oppheves når som helst via telefon, epost eller brev. For å sikre kontinuitet i målingene er det imidlertid en fordel å delta over et lengre tidsrom.

Alle opplysninger er selvfølgelig underlagt de gjeldende datavernbestemmelser. Alle adresser benyttes kun i våre studier, og vil ikke bli delt med andre.

Hensikten med studien er å dokumentere kvaliteten på Posten Norges tjenester. For å få uavhengige resultater ber vi deg om ikke å nevne deltakelsen din overfor ansatte i Posten Norge.

Quotas GmbH
Holstenplatz 20
22765 Hamburg
Germany

Tel. +49.(0)40.41 09 69-0
Fax +49.(0)40.41 09 69-95
panel@quotas.de

Imprint
Privacy Policy