Logo
Deltager log ind 
 Deltager
 Kodeord

facebooktwitter
da en de fr es no 

Databeskyttelsesaftale for deltagelse i Quotas GmbHs studier

Beskyttelsen af personoplysinger er os et vigtigt ærinde. Af denne grund behandler vi vores studiedeltagers personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning for beskyttelse af personoplysninger og databeskyttelse.

De personoplysninger du angiver på vores webside, i særdeleshed navn, adresse og telefonnummer, som udelukkende er påkrævet og nøvendige for at oprette og igangsætte forholdet som studiedeltager, bliver påkrævet på grundlag af lovlige berettigelser. Ved at bekræfte databeskyttelsesaftalen på websiden erklærer du dig inforstået med forarbejdelsen af dine ovennævnte personoplysninger via Quotas GmbH med hensigt til studiedeltagelsen.

Registreredes rettigheder: insigt, berigtigelse, sletning og spærring, ret til indsigelse

Du er i overensstemmelse med Art 15 GDPR over for Quotas GmbH (overenskomstpartner) til enhver tid berettiget til at anmode om indsigt og få omfattende oplysninger om de personoplysninger der behandles om dig.

I overensstemmelse med Art 16 - 19 GDPR er du overfor Quotas GmbH (overenskomstpartner) til enhver tid berettiget til at anmode om at enkelte af dine personoplysninger bliver rettet, slettet og spærret.

Derudover kan du til enhver tid og uden angivelse af gunde anvende din ret til indsigelse og ændre eller modsige samtykeerklæringen med virkning for fremtiden. Du kan enten sende indsigelsen per post, per email eller per fax til Quotas GmbH (Holstenplatz 20, 22765 Hamborg; kontakt@quotas.de). Der opstår ingen omkostninger til dig ved siden af portoomkostninger hhv. overføringsomkostninger efter aktuelle basistarifer.

Quotas GmbH
Holstenplatz 20
22765 Hamburg
Germany

Tel. +49.(0)40.41 09 69-0
Fax +49.(0)40.41 09 69-95
panel@quotas.de

Imprint
Privacy Policy