Logo
Deltager log ind 
 Deltager
 Kodeord

facebooktwitter
da en de fr es no 

Internationale postundersøgelser

Til vores postundersøgelser leder vi efter deltagere, som kunne tænke sig at modtage testbreve for os (i nogle tilfælde skal der også afsendes testbreve).

Din opgave

Din opgave vil være at indtaste testbrevenes modtagelsesdata (og afsendelsesdata hvis du også afsender testbreve) på vores hjemmeside.

For at få pålidelige data er det vigtigt at indtaste data regelmæssigt (gerne dagligt, dog mindst to gange om ugen). Indtastningen omfatter den nøjagtige modtagelsesdag samt en identifikationskode, som er påtrykt hvert brev (f.eks. et bogstav).

Hvad skal du oplyse for at være med?

Hvis du gerne vil deltage i undersøgelsen, har vi brug for din komplette postadresse og din e-mail adresse. Vi vil glæde os meget, hvis du registrerer dig her på vores hjemmeside.
Hvis du har spørgsmål bedes du venligst sende en e-mail til panel@quotas.de

Hvad får du for deltagelsen?

For din deltagelse vil vi indsætte point på din brugerkonto, alt efter studiets omfang. Disse point kan indløses som gavekort eller til udbetaling. Vi arbejder sammen med Paypal og Skrill til online-betalingssystemer og til bestilling af gavekort arbejder vi sammen med Gavekortet. Derudover har du også mulighed for at donere dine point til "Læger uden grænser".

Databeskyttelse

Dine persondata er beskyttet mod misbrug i overenstemmelse med de gældende bestemmelser for databeskyttelse. Dine oplysninger vil, naturligvis, udelukkende blive brugt i forbindelse med vores studier, og vil på intet tidspunkt blive videregivet til andre.

Quotas GmbH
Holstenplatz 20
22765 Hamburg
Germany

Tel. +49.(0)40.41 09 69-0
Fax +49.(0)40.41 09 69-95
panel@quotas.de

Imprint
Privacy Policy